Het programma-aanbod van de ROSA bestaat uit populaire, Nederlandstalige, streektaal, klassieke en religieuze muziekprogramma’s, alsmede het verzorgen van de dagopeningen. In een aantal woonzorgcentra en verpleeghuizen heeft de ROSA een beeldinformatiekanaal opgezet en zorgt zij voor een 24-uurs radioprogrammering. 

 

De ROSA verzorgt in diverse woonzorgcentra en verpleeghuizen muziekcafés. Het ROSA-muziekcafé is een gezellige muziekmiddag voor de bewoners en hun familieleden met veelal muziek uit de jaren 50 tot ’70, van ABBA tot Zangeres zonder Naam. Voorafgaand aan en tijdens het muziekcafé kunnen verzoekplaten worden aangevraagd. Vanzelfsprekend wordt bij de muziekkeuze rekening gehouden met diegenen die onze programma’s bijwonen of beluisteren. 

Wilt u een muziekcafé in uw woonzorgcentrum of verpleeghuis organiseren of heeft u belangstelling voor onze andere activiteiten, neem dan contact met ons op (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).