Rosa op Social media

Toenemende belangstelling voor de muziekcafés

Er is een toenemende belangstelling voor de muziekcafés. Zo heeft Ceresstaete de frequentie verdubbelt en verzorgt de ROSA twee maal per maand een muziekcafé op de vrijdagmiddag. Op 

verzoek hebben deze muziekcafés een door de activiteitenbegeleiders voorgesteld thema. Zo is o.a. voor een aantal landen als thema gekozen, Frankrijk, Spanje, Griekenland, Mexico. Een van de muziekcafés heeft in het teken gestaan van de Beatles en een ander muziekcafé had de muziek van Andre Rieu als thema. Ook thema’s als jazz, koor- en Nederlandstalig muziek zullen dit jaar aan de orde komen.

Een aantal andere locaties waar de ROSA al muziekcafés verzorgde heeft om extra muziekcafés gevraagd. Zo vroeg Kloosterakker om op 27 juni 2017 een programma te verzorgen dat geheel in het teken zou staan van de TT-races.

Op verzoek heeft de ROSA wederom een klassiek muziekprogramma verzorgd op de PG afdeling van de Slingeborgh. Bewoners konden genieten van muziek van o.a. Chopin, Mozart, balletmuziek, operakoren, aria’s uit beroemde opera’s en operettes.